Skip to content
Etesd a dokit 1-2-3

Az Etesd első és eddigi legfontosabb projektje volt az Etesd a dokit, amelynek elindulásához elsősorban szívre, hitre és segíteni akarásra volt szükség. 2020 márciusában szinte gondolkodás nélkül, ösztönös tenni akarástól vezérelve kezdett el csapatunk azon dolgozni, hogy az egészségügyben dolgozók egészséges, tápláló ételhez jussanak. 

Arra gondoltunk, lehetőségeink szerint úgy segíthetjük őket a legjobban a vírus elleni hatékony küzdelemben, ha finom, meleg ebédekkel, partnereink termékfelajánlásaiból összeállított csomagokkal, ízletes szendvicsekkel könnyítjük meg a mindennapjaikat. Szigorú rendszert építettünk ki, a zero waste-et és a környezettudatosságot szem előtt tartva minden alapanyagot úgy soroltunk be, hogy feldolgozva a lehető legfrissebb állapotban érjen célba.


A járványhullámokkal párhuzamosan indítottuk az újabb és újabb kampányokat, szám szerint hármat, és támogattuk a frontvonalban dolgozókat legjobb tudásunk szerint. Hatalmas összefogás kerekedett és bő egy év alatt, több, mint 300 cégnek és magánszemélynek köszönhetően 100.000 adag ételt szállítottunk ki kórházakba, mentőállomásokra és tesztlaborokba.