Skip to content

Projekt

Tápiómente Táncegyüttes x Etesd Összefogás

Minden évben hagyományosan január végén rendezi meg a Tápiómente Táncegyüttes a “Szponzor bált”, ahol vendégül látják támogatóikat, beszámolnak az elmúlt évben elért eredményeikről és ismertetik éves terveiket. Ezen az eseményen gyűlik össze a működésüket biztosító éves pénzügyi forrás jelentős része, azonban ez a lehetőség 2021-ben a koronavírus miatt elmaradt, így veszélybe került a közösség zavartalan működése, éves terveik megvalósításának lehetősége.

Etesd a dokit 1-2-3

Az Etesd első és eddigi legfontosabb projektje volt az Etesd a dokit, amelynek elindulásához elsősorban szívre, hitre és segíteni akarásra volt szükség. 2020 márciusában szinte gondolkodás nélkül, ösztönös tenni akarástól vezérelve kezdett el csapatunk azon dolgozni, hogy az egészségügyben dolgozók egészséges, tápláló ételhez jussanak. Arra gondoltunk, lehetőségeink szerint úgy segíthetjük őket a legjobban a vírus elleni hatékony küzdelemben, ha finom, meleg ebédekkel, partnereink termékfelajánlásaiból összeállított csomagokkal, ízletes szendvicsekkel könnyítjük meg a mindennapjaikat.

KIOSK Angyal

Az első járványhullám csillapodása után szerettünk volna segíteni a vendéglátói szektornak, mivel az ott dolgozók nagy része hónapokkal korábban elveszítette munkáját. Etesd csapata a KIOSK Angyal programon keresztül segítette egy tál meleg étellel azoknak a mindennapjait, akik igazán nehéz helyzetbe kerültek

További projektjeink