Skip to content

Projektjeink

Tápiómente Táncegyüttes x Etesd Összefogás 2022

Minden évben hagyományosan január végén rendezi meg a Tápiómente Táncegyüttes az “Szponzor bált”, ahol vendégül látják támogatóikat, beszámolnak az elmúlt évben elért eredményeikről és ismertetik éves terveiket. Ezen az eseményen gyűlik össze a működésüket biztosító éves pénzügyi forrás jelentős része, azonban a koronavírus miatt a 2021-es évhez hasonlóan, az idei évben is elmarad, így veszélybe kerül a közösség működése, leszűkül terveik megvalósításának lehetősége.

Etesd a dokit 1-2-3

Az Etesd első és eddigi legfontosabb projektje volt az Etesd a dokit, amelynek elindulásához elsősorban szívre, hitre és segíteni akarásra volt szükség. 2020 márciusában szinte gondolkodás nélkül, ösztönös tenni akarástól vezérelve kezdett el csapatunk azon dolgozni, hogy az egészségügyben dolgozók egészséges, tápláló ételhez jussanak. Arra gondoltunk, lehetőségeink szerint úgy segíthetjük őket a legjobban a vírus elleni hatékony küzdelemben, ha finom, meleg ebédekkel, partnereink termékfelajánlásaiból összeállított csomagokkal, ízletes szendvicsekkel könnyítjük meg a mindennapjaikat.

KIOSK Angyal

Az első járványhullám csillapodása után szerettünk volna segíteni a vendéglátói szektornak, mivel az ott dolgozók nagy része hónapokkal korábban elveszítette munkáját. Etesd csapata a KIOSK Angyal programon keresztül segítette egy tál meleg étellel azoknak a mindennapjait, akik igazán nehéz helyzetbe kerültek