Skip to content

Rólunk

A mindennapok

Hetek óta figyeljük a második hullámot. Bár a hétköznapjainkban kevésbé érezzük, sokkal komolyabb a helyzet, mint tavasszal volt. Az egészségügyi dolgozók óriási mértékben leterheltek, sokkal több a beteg, és már közülük is sokan házi karanténban, vagy betegként kórházban vannak.

Rövid időn belül telítődik az egészségügyi ellátó rendszer, többezer beteget ápolni ismét megterhelő lesz. Az egészségügyben dolgozóknak erőre, energiára van szüksége, hogy dolgozni tudjanak értünk. Ezért úgy döntöttünk újra segítünk és elindítottuk az ETESD A DOKIT 2-t!

Videó lejátszása

Csapatunk

Pancsovay Zita

Pancsovay Zita

ügyvezető,
élelmezési projekt szervezés
Serfőző Márti

Serfőző Márta

partnerkapcsolatok, kampány szervezés
Dregyelyi Xenia

Drégelyi Xénia

Működés, pénzügy
Keve Marci

Keve Márton

élelmezési stratégia
és megvalósítás
Farkas Kata

Farkas Kata

ügyfélkapcsolatok

Célok és elvek

  • Segítséget nyújtunk a nehéz helyzetben lévőknek. A társadalom – különböző okok miatt – rászoruló rétegeinek mindennapjait könnyítjük.
  • Tenni akarás, átfogó társadalmi együttműködés megvalósítása. Aktívan részt veszünk a lakosság egészségi állapotának javításában, a jobb életminőség elősegítésében, az egészség károsító környezeti, társadalmi és egyéb hatások elleni fellépésben.
  • Egészséges, tápláló ételeket állítunk elő és adományozunk.
  • Az egyéb adományokat eljuttatjuk a leginkább rászorulókhoz.
  • Hozzájárulunk a gazdaság – többek között szűkebb ágazatunk, a vendéglátó helyek – újra indításához/talpra állításához.
  • Tevékenységünk során garantáljuk az élelmiszerbiztonsági (HACCP) alapnormákat.
  • Környezettudatos alapanyagfelhasználás és csomagolás
Környezettudatos, zero waste működés

Ételeink elkészítése során – ahogy eddig is – törekszünk a környezettudatos, fenntartható, lehetőség szerint hulladékmentes működésre (zero waste); tudatos és felelősségteljes működésünk megvalósítása által igyekszünk csökkenteni a tevékenységünk okozta ökológiai lábnyomot.