Skip to content

Támogatás

Adományozz - Donate

Köszönjük, hogy támogatod munkánkat, így mi is többet tehetünk! // Thank you for supporting our work!

Hogyan segíthetsz minket?

Magánszemélyként

Ha magánemberként szeretnél támogatni minket, ezt legjobban pénzbeli adománnyal tudod megtenni. A tervezhetőség és kiszámíthatóság miatt köszönjük, ha rendszeres adományozónkká válsz. A tőletek kapott támogatást az Etesd működésére, alap céljaink elérésére fordítjuk.

Adószám: 27926574-1-43
Bankszámlaszám: CIB Bank
10700347 72034774 51100005

Céges partnerként

Az Etesd sikereinek kiemelten fontos szereplői céges partnereink, akik nélkül nem tudnánk ilyen hatékonyan működni. Háromféle módon is tudjátok segíteni céljaink elérését:

Pénzbeli támogatás: eseti vagy rendszeres adományaitok elengedhetetlenek a tervezhető, kiszámítható működéshez.

300.000 Ft feletti együttműködés esetén egyedi ajánlatot készítünk számotokra, amely tartalmazhat social felületeinken való megjelenést (Viber, FB, IG) kiemelt partnerként bemutatást általunk adott interjúkban.

Termék vagy szolgáltatás felajánlás: A különféle alapanyagoktól a működésünket segítő eszközökig, szolgáltatásokig várjuk felajánlásodat.

A támogatásról adomány igazolást állítunk ki, amely 120%-ban társasági adóalap csökkentő tételként számolható el.

Kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot Serfőző Mártival a marta.serfozo@etesd.hu címen, hogy megbeszéljük a részleteket.

Közhasznúak vagyunk

2020 óta közhasznú társaságként / szervezetként működünk. Ez azt jelenti, hogy non-profit szervezetként társadalmi szempontból kiemelten hasznos tevékenységet végzünk: célunk, hogy hátrányos helyzetű célcsoportok számára nyújtsunk támogatást és ismeretanyagot, hozzájáruljunk az egészséges, környezettudatos életmód kialakításához, a körforgásos gazdaság megteremtéséhez, a 3R – reduce, reuse and recycle – filozófia széleskörű alkalmazásához. Az ételek, a gasztronómia segítségével gyakorlunk pozitív változást környezetünkre, a közösségekre; célunk, hogy a gasztronómia – az étel – kösse össze a segíteni vágyó, és a segítségre szoruló társadalmi csoportokat. Valljuk, hogy a pozitív változások az étellel is kezdődhetnek, az ételnek ereje van – a gasztronómia lehetőséget nyújt olyan társadalmi változások beindítására, amely egy környezettudatosabb, egészségesebb, szolidárisabb világ felé vezet.