Skip to content
TÁPIÓMENTE TÁNCEGYÜTTES X ETESD ÖSSZEFOGÁS

Minden évben hagyományosan január végén rendezi meg a Tápiómente Táncegyüttes a “Szponzor bált”, ahol vendégül látják támogatóikat, beszámolnak az elmúlt évben elért eredményeikről és ismertetik éves terveiket. Ezen az eseményen gyűlik össze a működésüket biztosító éves pénzügyi forrás jelentős része, azonban ez a lehetőség 2021-ben a koronavírus miatt elmaradt, így veszélybe került a közösség zavartalan működése, éves terveik megvalósításának lehetősége.

A gyerekeknek második otthont jelentő, felelős felnőtté válásukhoz kiváló alapokat nyújtó táncegyüttes munkáját és folyamatos fejlődését biztosítani – támogatni kell, ezért az Etesd egy formabontó báli vacsorát szervezett számukra, ezzel is segítve őket, hogy a hagyományos Szponzor bál ne maradjon el, így a pandémiát követően zavartalanul tudják folytatni elismerésre méltó, sikeres tevékenységüket.
A kampány során a Tápiómente Táncegyüttes különleges báli gourmet vacsorára invitálta tiszteletbeli nagyköveteit, melyet az Etesd csapata szállított házhoz számukra.
Minden támogatóhoz, aki a Tápiómente Táncegyüttes fennmaradását 20.000 Ft vagy a feletti összeggel segítette, egy darab kétszemélyes különleges vacsoradobozt szállítottunk ki 2021. február 20-án.
A projekt sikeres volt, rekord összegű támogatást gyűjtöttünk, így a Táncegyüttes 2021-es működése biztosítottá vált.

Borganika
serfőző_ok
Zila_logo
Nagykáta
bukki-sajt-manufaktura
aran_black_2